Ce pantofi se poarta

Slapi sau sandale: nu ambele! Alege o pereche de sandale fara complicatii sau slapi care sa se potriveasca pentru ocaziile in care vei petrece cateva zile la piscina sau pentru o distractie pe plaja.

Acest lucru ar trebui sa vizeze o pereche de pantofi pentru care nu te superi daca ii uzi sau se deterioreaza la soare. Imi pare rau, dar sandalele de matase scumpe de firma trebuie sa ramana acasa.

Sandale fara toc: o pereche potrivita pentru situatiile si evenimentele casual, masa la restaurant si alte ocazii asemanatoare. Din nou, mergi pe culori neutre care pot fi asociate cu orice tinuta, de la pantaloni scurti la rochie lunga.

Pantofi cu toc: O pereche de pantofi sau sandale cu toc, de culoare neagra sau metalica sunt de obicei cele mai bune, deoarece ele vor merge cu orice. Acest lucru nu este valabil atunci cand lucrurile au tendinta de a scapa de sub control, deoarece sandalele cu toc strappy, platformele foarte inalte si multe stiluri de lux atat de la moda in aceste zile nu sunt tocmai potrivite in vacanta. Alege o singura pereche, care sa fie mai versatila si confortabila, in acelasi timp.

Leave a Reply