De ce avem nevoie de pompe submersibile rezistente la nisip?

In cele mai multe dintre cazuri, apa exploatata direct de la sursa nu are o puritate foarte mare. In unele cazuri, apa poate contine particule straine, asa cum sunt particulele de nisip, iar acest lucru poate ingreuna procesul de pompare.

De aceea, special pentru aceste cazuri, este necesar sa apelam la pompe submersibile rezistente la nisip, asa cum sunt pompele submersibile Panelli de la www.pompe-submersibile.com.ro.

Ce au in plus aceste pompe submersibile rezistente la nisip? 

Pompele submersibile rezistente la nisip de la Panelli au in vedere reducerea aproape in totalitate a coroziunii, datorita acestei rezistente.

Practic, la baza procesului sta conceptul de palete flotante, un concept inovator brevetat Panelli, care are proprietatea de a facilita fluxul de apa.

In acest caz, rotorul flotant cu distantator frontal reglabil devine piesa centrala a pompei, impreuna cu paletele din policarbonat, iar conlucrarea acestora conduce catre o rezistenta la nisip de 300 g/ mc.

Pompele submersibile marca Panelli sunt deja recunoscute in randul utilizatorilor, in special pentru caracteristicile de rezistenta oferite.

Pe langa rezistenta foarte mare la nisip, comparativ cu alte modele de pompe submersibile, putem vorbi si de rezistente mari din punct de vedere mecanic.

Este absolut necesar ca o pompa submersibila sa fie rezistenta, deoarece aceasta va trebui sa lucreze intr-un mediu in care solicitarile mecanice sunt destul de mari.

Pompele submersibile de acest tip sunt de cele mai multe ori folosite pentru lucrari la mare adancime, acolo unde un simplu hidrofor nu ar putea face fata.

Din acest punct de vedere pompele submersibile cu rezistenta la nisip reprezinta dispozitive ermetice, realizate din materiale de calitate, etansate cu ajutorul unor garnituri foarte bune din punct de vedere calitativ.

Avantajos in acest caz va fi faptul ca pompele folosite nu vor suferi in urma expunerii la conditiile din teren, deoarece blocajele pompei vor fi reduse, functionarea acesteia nemaifiind pusa in pericol din cauza depunerilor de nisip.

Acest lucru se poate traduce prin interventii mult mai putine aduse la nivelul functionarii pompei, dar si o economie substantiala de bani, deoarece costurile cu reparatiile vor fi cu mult reduse.

Pompele submersibile Panelli sunt deja recunoscute pe piata de profil datorita calitatii pe care acestea le ofera utilizatorilor, iar acest lucru este foarte important.

O pompa submersibila trebuie sa fie apta sa asigure siguranta in timpul functionarii, dincolo de eficienta, iar Panelli este un nume care ne ofera siguranta din plin.

Desi poate ca unii utilizatori ar putea considera ca pretul este usor mai mare decat in cazul altor tipuri de pompe, ar trebui sa retinem faptul ca acest nivel de calitate merita investitia facuta, mai ales privind investitia ca pe una pe termen lung.

 Dincolo de pompe submersibile ca dispozitive de pompare a apei, Panelli a devenit un nume in ceea ce priveste rezistenta la nisip a acestora.

In acest fel, lucrarile efectuate sunt de calitate, iar beneficiarii sunt cu adevarat multumiti de rezultatele finale.

Alimentarile cu apa sunt lucrari serioase si ample si tocmai de aceea este indicat sa folosim pompe submersibile care sa poata face fata cu succes oricaror provocari.

Leave a Reply