Modalitati de a face fata oamenilor enervanti la sala

Dintre toate lucrurile discutate cu diferi646x404ti prieteni, cele mai populare sunt subiectele legate de oamenii enervanti de la sala de sport. Nimic nu te lasa mai amarat ca tipul care lasa bazine de sudoare pe banca de rezerve sau femeia care se uda cu parfum chiar inainte de antrenament ei.

Si nu am inceput inca despre cocalari, telefoane mobile si mirosuri. Intrebarea este, cum te descurci cu ei? Asta depinde de multe ori pe personalitatea ta si de cat de enervanta este persoana. Exista o serie de moduri de a confrunta sau evita confruntarea si a alege calea cea dreapta care te poate ajuta sa te desprinzi de acesti oameni enervanti pentru a te concentra pe antrenament.

Magulirea. Stii vechiul cliseu despre prinderea mai multor muste cu miere? Acelasi lucru este valabil si la sala de sport. Cei mai multi oameni se bucura de un compliment, astfel ca le poti folosi in avantajul tau. De exemplu, pentru persoana care si-a lasat halterele pe aparatul de lucru: “Esti atat de puternic. Eu nu am putut ridica atat de mult. De fapt, nici nu cred ca pot ridica aceste discuri. Ai putea sa ma ajuti?”. Pentru persoana care tot sare langa tine la ora de kickboxing: “Te bucuri cu adevarat de energia pe care o ai. Aproape ca si cum nici nu ai observa alte persoane din jur”.

Leave a Reply