Sfaturi pentru optimizarea titlurilor magazinelor online

In conditiile in care esti proprietarul unui magazin online, cu siguranta te-ai intrebat daca titlurile sunt importante in pozitionarea site-urilor in paginile cu rezultate ale motoarelor de cautare, iar in acest articol vei gasi mai multe informatii despre acest aspect.

Pentru ca titlurile magazinului tau online sa fie cat mai bine optimizate, sau de ce nu, chiar si magazinul online sa fie cat mai bine optimizat, ai putea sa cauti optimizare seo in Constanta, pentru a gasi o agentie de top, care te poate ajuta in acest sens.

Ei bine, revenind la titlurile paginii unui magazin online si nu numai, acestea mai sunt cunoscute si avand denumirea de tag, si sunt scrise in codul paginii, insa nu apar vizibil in continutul site-ului.

Este foarte important de mentionat faptul ca motoarele de cautare acorda o deosebit de mare importanta titlului paginii, pentru ca in cateva cuvinte, in titlu este descris ce contine pagina respectiva.

In cazul magazinelor online, in cele ce urmeaza se pot gasi mai multe sfaturi seo care pot sa aduca o pozitionare mai buna in clasamentul motoarelor de cautare.

In primul rand, conteaza mult de tot lungimea titlului, iar aici trebuie tinut cont de faptul ca in motorul de cautare Google, care este cel mai des utilizat de catre toata lumea, un titlu nu trebuie sa depaseasca 70 de caractere, iar in acest numar de 70 de caractere este important de precizat faptul ca sunt incluse si spatiile.

Un alt sfat foarte util care iti poate pozitiona mai bine magazinul online datorita titlului, ar fi ca in titlurile paginilor sa introduce numele de brand, iar in acest fel titlurile tale ii vor sugera motorului de cautare faptul ca acestea apartin unui brand, lucru extrem de important.

La sfarsit, ai putea adauga astfel numele: <title>Nume Pagina – Brand</title>

Cu siguranta un alt aspect care conteaza foarte mult, este acela de a adauga cuvintele importante intotdeauna la inceput, pentru ca in acest fel cresc sansele unei pozitionari mai bune in Google.

Adaugarea unor cuvinte relevante in titlu conteaza iarasi foarte mult, asa ca nu doar numele de categorie trebuie inclus in titlu, ci si alte cuvinte relevante.

Important este ca in titlu sa eviti repetarea cuvintelor. Chiar daca foarte multa lume considera ca repetarea cuvintelor in titlu este benefica, ei bine acest lucru poate sa duca la penalizari din partea motoarelor de cautare, sau la pozitii inferioare.

Ar fi iarasi indica sa eviti repetarea titlului in aceiasi pagina, iar mai apoi, atunci cand alegi cuvintele pentru titlul paginii, ar fi indicat sa le alegi cu o mare grija, iar aici ar fi important sa plasezi cuvintele cheie in titlu.

Ideal ar fi iarasi ca toate titlurile sa fie unice, pentru ca daca ai titluri duplicate, motoarelor de cautare le va fi destul de greu sa le arate utilizatorilor pagina dorita.

Ei bine, acestea sunt doar cateva sfaturi care trebuiesc urmate in cazul in care se doreste ca un magazin online sa aiba o pozitionare cat mai buna in motoarele de cautare, datorita optimizarii titlului.

Leave a Reply